Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Jour Pour Femme Lumineuse - EDP

Márka: Hugo Boss
Bájos parfüm Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse inspirálta az új kezdet, új lehetőségek és elvárások. Ez jelenti a tiszta elegancia és a természetes szépséget. Elegáns virág kompozíció megnyitja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Bájos parfüm Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse inspirálta az új kezdet, új lehetőségek és elvárások. Ez jelenti a tiszta elegancia és a természetes szépséget. Elegáns virág kompozíció megnyitja friss illatok a grapefruit és a citrom. Szív túlcsordul finom jegyzeteket frézia és gyöngyvirág. Minden kíséri jegyzeteket pézsma és borostyán. Az illat Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse hogy úgy érzi, elegáns és természetes. Az arc a reklámkampány színésznő Gwyneth Paltrow.

Összetétel

fej

citrom, grapefruit virág

szív

frézia, lonc, gyöngyvirág

Alapillat

borostyán, nyírfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc