Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss No. 6 Bottled Sport - EDT

Márka: Hugo Boss
A Hugo Boss a 2012-es évben egy új illatot hozott létre, amelynek a No. 6 Sport nevet adta. Ez a citrusos-friss illat a grapefruitot és az aldehideket egyesíti az illat elején,  majd lassan egy… Leírás és paraméterek

Leírás

A Hugo Boss a 2012-es évben egy új illatot hozott létre, amelynek a No. 6 Sport nevet adta. Ez a citrusos-friss illat a grapefruitot és az aldehideket egyesíti az illat elején,  majd lassan egy virágos szívillattá változik át, amely levendulát és kardamomot tartalmaz. A kompozíciót a vetiver zárja, amely  frissességet kölcsönöz az illatnak. Az illat minden aktív férfi számára készült, aki folyamatosan mozogásban van és szereti a sportot.

Összetétel

fej

grapefruit, aldehidek

szív

levendula, kardamom

Alapillat

vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc