Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss No. 6 Bottled Unlimited - EDT

Márka: Hugo Boss
A Boss No. 6 Unlimited illat a  Hugo Boss márkától egy aromás, fougere férfi illat. Az Unlimeted bemutatja az eredeti Boss No.6  újabb  verzióját, amely 1998 óta az egyik legnépszerűbb parfüm a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

A Boss No. 6 Unlimited illat a Hugo Boss márkától egy aromás, fougere férfi illat.
Az Unlimeted bemutatja az eredeti Boss No.6  újabb  verzióját, amely 1998 óta az egyik legnépszerűbb parfüm a piacon! A Boss No. 6 Unlimited nem ismer határokat, vad és extrém. Az illat a friss menta éles illatával nyílik meg, majd ezután érezhető a labdanum és mindezt bársonyos fás illatok zárják.
Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

menta

szív

labdanum

Alapillat

fás tónusok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc