Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss The Scent - EDT 50 ml + deo stift 75 ml

Márka: Hugo Boss
Hugo Boss  hisz a csábításban, amely megtámadja az elmét, és tartós nyomot hagy. Az effektet létrehozó illat teljesen egyedülálló. A BOSS THE SCENT exkluzív Afrikából származó összetevőkkel… Leírás és paraméterek

Leírás

Hugo Boss hisz a csábításban, amely megtámadja az elmét, és tartós nyomot hagy. Az effektet létrehozó illat teljesen egyedülálló. A BOSS THE SCENT exkluzív Afrikából származó összetevőkkel büszkélkedhet: aphrodisiac gyümölcs manika, maracuja és rum. Emellett valami mélyebb és megfélemlítőbbé válik: vonzza a vágyat és felemeli az emlékeket. Hatása erős, eredeti, soha nem feledkezett meg.

Összetétel

fej

gyömbér

szív

maninka, levendula

Alapillat

bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc