Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss The Scent For Her - testápoló

Márka: Hugo Boss
Boss The Scent For Her virágos-gyümölcsös női illat a Hugo Boss márkától. Ragyogó rózsaborssal és zöld mandarinnal indít.  Az eredeti illat jellegzetes szívjegye az osmanthus virág ennél az illatnál… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Boss The Scent For Her virágos-gyümölcsös női illat a Hugo Boss márkától. Ragyogó rózsaborssal és zöld mandarinnal indít.  Az eredeti illat jellegzetes szívjegye az osmanthus virág ennél az illatnál is változatlan marad. Most azonban a pompás frézia és a csodálatos narancsvirág alkotja a kompozíció meghatározó jegyeit. A parfüm alapja pedig a pörkölt kakaóbab, ami ellenállhatatlan vonzerőt kölcsönöz az illatnak. Az illat arca Anna Ewers modell.

Az illat 2016-ban került a piacra.

Összetétel

fej

barack, frézia

szív

osmanthus

Alapillat

kakaó

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc