Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bottega Veneta Essence Aromatique - EDC

Márka: Bottega Veneta
A legújabb Bottega Veneta Essence Aromatique illat a luxust kedvelő férfiaknak és nőknek készült. A  hétköznapi elegancia esszenciája, rendkívül kifinomult, alkalmi és friss. Az illat a frissítő… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A legújabb Bottega Veneta Essence Aromatique illat a luxust kedvelő férfiaknak és nőknek készült. A hétköznapi elegancia esszenciája, rendkívül kifinomult, alkalmi és friss. Az illat a frissítő bergamottal és korianderrel nyit. A szívet a rózsa, a tonkabab és a vanília dobogtatja meg. Az alapot a pacsuli és a szantáfa biztosítja.

Az új illat üvegcséje az elődje formavilágát követ. Halványzölt csiszolt üvegből készült. Az Aromatique illatot 2014-ben mutatták be.

Összetétel

fej

koriander, bergamot

szív

vanília, tonkabab, rózsa

Alapillat

pacsuli, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc