Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bottega Veneta Knot - EDP

Márka: Bottega Veneta
A Knot illat megalkotását a  a napsütötte Olaszország, a levegő és a zöldellő táj ihlette. Azt a modern nőt tükrözi, aki magabiztos és a  hétköznapokban is csábító akar lenni. A  Bottega Veneta Knot… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Knot illat megalkotását a a napsütötte Olaszország, a levegő és a zöldellő táj ihlette. Azt a modern nőt tükrözi, aki magabiztos és a hétköznapokban is csábító akar lenni. A Bottega Veneta Knot gyümölcsös tónusai lágyan keverednek az érzéki virágok esszenciájával. A beteljesedést az érzéki pézsma adja meg. Bottega Veneta Knot parfümöt viselő hölgy nem ismer lehetetlent.

A Bonetta Veneta Knot parfüm 2014-ben került piacra.

Összetétel

fej

klementin, mandarin, lime, neroli, narancsvirág

szív

levendula, fehér rózsa, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc