Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau Sensuelle - EDP

Márka: Bottega Veneta
Az Eau Sensuelle a Bottegy Veneta női illata. Ez egy virágos fás illat uveg flakonban enyhén rózsaszínű töltelékkel és fekete sapkával. Az érzékien vaskos flakon hasonlít egy gyönyörű görög ruhához.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Eau Sensuelle a Bottegy Veneta női illata. Ez egy virágos fás illat uveg flakonban enyhén rózsaszínű töltelékkel és fekete sapkával. Az érzékien vaskos flakon hasonlít egy gyönyörű görög ruhához. Ahogy azt mondják az egyszerűségben van a szépség.

Az illat tartalmaz őszibarackot, bőrt , gardeniát , vaníliát , jázmint és pacsulit.
 
2016-ban került a piacra

Összetétel

fej

őszibarack , bőr

szív

gardénia, vanília

Alapillat

jázmin, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc