Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Boucheron - EDP

Márka: Boucheron
A Miss Boucheron egy modern, fiatalos, édesebb, virágos-fás illat, gyengéd gyümölcsös érintéssel. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott,  gránátalma és a rózsabors. A szívillatban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Miss Boucheron egy modern, fiatalos, édesebb, virágos-fás illat, gyengéd gyümölcsös érintéssel. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott,  gránátalma és a rózsabors. A szívillatban kibontakoznak a puha, tiszta rózsa, ciklámen és édes ibolya illatjegyei. Az illat alapját a cédrusfa, pézsma, írisz és velúr rögzíti.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, rózsabors, gránátalma

szív

ibolya, rózsa, ciklámen

Alapillat

cédrusfa, pézsma, írisz, velúr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc