Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boucheron Pour Homme - EDT TESZTER

Márka: Boucheron
Klasszikus és nagyon presztízses férfi illat, amely a fejillatéban vasfűt, narancsot és bazsalikomot rejt. A szívillatban felkelti a figyelmet a koriander, boróka ylang-ylang és írisz. Végül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Klasszikus és nagyon presztízses férfi illat, amely a fejillatéban vasfűt, narancsot és bazsalikomot rejt. A szívillatban felkelti a figyelmet a koriander, boróka ylang-ylang és írisz. Végül kényeztesse magát az ellenállhatatlan alappal pacsulival, szantálfával, vetiverrel és mohával.

Összetétel

fej

vasfű , narancs, bazsalikom

szív

koriander, boróka, ylang-ylang, írisz

Alapillat

pacsuli, szantálfa, vetiver, moha

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc