Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dangerous Man - EDT

Márka: Bruno Banani
Dangerous Man Bruno Banani egy márka a férfiak, fás-fűszeres illat a fiatal, vonzó és ambiciózus emberek, akik szeretik a szórakoztató és a szeretet flörtöl. Ez az egyetlen illat, amely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Dangerous Man Bruno Banani egy márka a férfiak, fás-fűszeres illat a fiatal, vonzó és ambiciózus emberek, akik szeretik a szórakoztató és a szeretet flörtöl. Ez az egyetlen illat, amely kihangsúlyozza időnként kacér tapasztalat. Elején illata rejtett alma, bergamott, víz jegyzetek, mandarin, narancs, citrom és kumquat. A szív találunk fekete bors, rebarbara, rozmaring és a szerecsendió. Az állandó bázis illata cédrusfa, tonkabab és a borostyán.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

alma, bergamott, víz jegyzetek, mandarin, narancs, citrom, kumquat

szív

fekete bors, rebarbara, rozmaring, szerecsendió

Alapillat

cédrusfa, tonkabab, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc