Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

No Limits Man - EDT

Márka: Bruno Banani
Bruno Banani egy limitált úgynevezett No Limits Man - keleties fás, friss illat férfiaknak nyílik jegyzetek grapefruit olaj, guarana és a piros alma. A szív áll levendula, guajakgyantát fa, a dió és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Bruno Banani egy limitált úgynevezett No Limits Man - keleties fás, friss illat férfiaknak nyílik jegyzetek grapefruit olaj, guarana és a piros alma. A szív áll levendula, guajakgyantát fa, a dió és a végén lesz elvarázsolt keveréke vetiver, borostyán és gyanták.

Úgy indult 2016-ban.

Összetétel

fej

grapefruit olaj, guarana, piros alma

szív

levendula, dió, guajakgyantát fa

Alapillat

vetiver, gyanták, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc