Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

No Limits Woman - EDT

Márka: Bruno Banani
No Limits nő - egy limitált női illat Bruno Banani márka, amely napvilágot látott 2016-ban Ez a virágos-gyümölcsös élvezet nyit hangok Cassia, mandarin és körömvirág -, akkor naplózza a szív szót… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

No Limits nő - egy limitált női illat Bruno Banani márka, amely napvilágot látott 2016-ban Ez a virágos-gyümölcsös élvezet nyit hangok Cassia, mandarin és körömvirág -, akkor naplózza a szív szót formájában virágok és végül illata koronás kakaó, vanília és málna.

Összetétel

fej

mandarin, körömvirág, akác

szív

őszibarack, jázmin sambac, gyöngyvirág

Alapillat

kakaó, vanília, málna

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc