Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Body - EDP

Márka: Burberry
A Burberry termékcsalád bemutatja a piacon a Body illatot, amelynek a reklámarca a híres modell, színésznő Rosie Huntington-Whiteley lett, akit ismerhetnek a Transformers 3 filmből. Hihetetlenül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Burberry termékcsalád bemutatja a piacon a Body illatot, amelynek a reklámarca a híres modell, színésznő Rosie Huntington-Whiteley lett, akit ismerhetnek a Transformers 3 filmből. Hihetetlenül érzéki és gyönyörű. A kreatív igazgató - Christopher Bailey már korábban is felkérte öt a Burberry hirdetési kampányokhoz, ebben a kampányban Rosie egy rózsaszín-arany szatén köpenybe van öltözve. A Body illat bársonyos, elegáns, meleg és érzéki - egy nőre szabott.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

üröm, barack, frézia

Szív

írisz, rózsa, szantálfa

Alapillat

vanília, borostyán, pézsma, kasmírfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc