Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit Rhythm For Her - EDT

Márka: Burberry
A     Brit Rhythm    férfi illat párjaként 2013-ban a Burberry termékcsalád létrehozta a  Brit Rhythm For Her női illatot, Givaudan Nathalie Cetto-nak és Antoine Maisondieu-nak köszönhetően. A Brit… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A   Brit Rhythm  férfi illat párjaként 2013-ban a Burberry termékcsalád létrehozta a Brit Rhythm For Her női illatot, Givaudan Nathalie Cetto-nak és Antoine Maisondieu-nak köszönhetően. A Brit Rhythm For Her  parfüm bemutatja az angol Kentből származó aromás levendulát, amely az illatanyag összetételében kulcsszerepet játszik, míg a narancsvirág és az írisz egy csepp érzékiséget visz az illatba.

Összetétel

fej

levendula, neroli, rózsaszín bors

szív

szederlevél, petalite, narancsvirág, írisz

Alapillat

fás, pézsma, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc