Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit Splash For Him - EDT

Márka: Burberry
Brit Splash For Him egy új illat gyűjtemény Burberry Brit for Him 2004-től illata ihlette London Electricity a hőt. Burberry Brit Men Splash egy világos és élénkítő vízi illatát. Megnyitja aromás… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Brit Splash For Him egy új illat gyűjtemény Burberry Brit for Him 2004-től illata ihlette London Electricity a hőt. Burberry Brit Men Splash egy világos és élénkítő vízi illatát. Megnyitja aromás rozmaring, dinnye és Galbani. A szív egy virág-vízi akkordok alapítvány fa alapú és a moha.

Összetétel

fej

galbánum, dinnye, rozmaring

szív

ibolya, ciklámen, víz hangok

Alapillat

pézsma, vetiver, moha

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc