Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The Beat For Men - EDT

Márka: Burberry
Burberry The Beat For Men veszi meg a fenyves. Az első szakaszban citrus illata könnyedséget kombinálva vetiver, majd rozvoní borsot és az utolsó szakaszban lesz teljes a lila illat. Burberry The… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Burberry The Beat For Men veszi meg a fenyves. Az első szakaszban citrus illata könnyedséget kombinálva vetiver, majd rozvoní borsot és az utolsó szakaszban lesz teljes a lila illat. Burberry The Beat For Men egyesíti a funkciók egy ember - egy természetes férfiasság és a modern identitás.

Fragrance 2008-ban indult.

Összetétel

fej

citrus, vetiver

szív

bors

Alapillat

ibolya

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc