Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Weekend For Men - EDP

Márka: Burberry
A legmagasabb jegyzeteket a citrus (bergamott, citrom, mandarin, grapefruit), elképesztő hangok az egzotikus gyümölcsök frissességet átlátható, ami ellenállhatatlan és hosszú élettartamú. Középjegyei… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A legmagasabb jegyzeteket a citrus (bergamott, citrom, mandarin, grapefruit), elképesztő hangok az egzotikus gyümölcsök frissességet átlátható, ami ellenállhatatlan és hosszú élettartamú. Középjegyei leveles dúsítva borostyán levelek, friss kivonatok szantálfa és tölgy moha, amely a parfüm nemes és kifinomult hangok. Alapjegyei állnak borostyán aromák, méz, pézsma.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, mandarin, grapefruit

szív

Borostyánlevélnél, szantálfa, tölgymoha

Alapillat

borostyán, méz, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc