Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Amara - EDT

Márka: Bvlgari
Az Aqva Amara Pour Homme aroma eredeti megközelítést jelent a víz alapú parfümök létrehozásához. Jacques Cavallier parfüm gazdagította a kompozíciót olyan nemes összetevőkkel, amelyek fényűző légkört… Leírás és paraméterek

Leírás

Az Aqva Amara Pour Homme aroma eredeti megközelítést jelent a víz alapú parfümök létrehozásához. Jacques Cavallier parfüm gazdagította a kompozíciót olyan nemes összetevőkkel, amelyek fényűző légkört teremtenek, miközben megkülönböztetik a víz és a mediterrán aromát. Az olasz Aqva Amara név „keserű vizet” jelent, és a vízbe merített neroli keserű hangjait adja. A neroli felejthetetlen árnyéka is átalakítja a szicíliai mandarint kincses kincsként.

2014-ben indult.

További információ erről az illatról a magazinunkban lesz .

Összetétel

fej

mandarin

szív

neroli, víz hangok

Alapillat

pacsuli, tömjén

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc