Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Pour Homme Atlantiqve - EDT

Márka: Bvlgari
Aqva Pour Homme Atlantiqve egy férfi illat a Bvlgari márkától.  Ez a tengeri - borostyán illatnak gömbölyded kék flakonja ezüst kupakkal van ellátva.  Fényes felület e emlékeztet a tengerre. Az illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Aqva Pour Homme Atlantiqve egy férfi illat a Bvlgari márkától. Ez a tengeri - borostyán illatnak gömbölyded kék flakonja ezüst kupakkal van ellátva. Fényes felülete emlékeztet a tengerre. Az illat ábrázolja az energiát, erőt és a felfrissülést. Fő alkotórészei közé tartozik a szicíliai citrom, bergamott, zsálya és víz jegyekA szív mélyén az ambergris, az alma és a tengeri jegyzetek rejtőznek. Az alapillatban a pacsuli, szantálfa, vetiver, benzion és borostyánfa érezhető.

Az illat 2017-ben került a piacra. Az illatot acques Cavallier hozta létre.

Összetétel

fej

Szicíliai citrom, bergamot, vízi tónusok, zsálya

szív

Ámbra, tengeri jegyek, alma

Alapillat

pacsuli, szantálfa, vetiver, benzoin, Amberwood

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc