Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black - EDT

Márka: Bvlgari
Fekete a legmagasabb képviselője a nagyvárosi fogalom. Utal, hogy a ruhákat hord, az autó vezetés közben, az étel, amit eszik, az illatanyag használja. Fekete egy tökéletes tükrözi, hogy az illata,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Fekete a legmagasabb képviselője a nagyvárosi fogalom. Utal, hogy a ruhákat hord, az autó vezetés közben, az étel, amit eszik, az illatanyag használja. Fekete egy tökéletes tükrözi, hogy az illata, és a józan csomagolás, amely idézi a memória a városi környezet felhőkarcolók, járdák és a modern építészet. Az illata unisex - a nők és a férfiak.

Összetétel

fej

zöld tea, bergamot

szív

szantálfa, jázmin, cédrus

Alapillat

vanília, ámbra, pézsma, bőr

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc