Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bvlgari Man - EDT

Márka: Bvlgari
Tehetséges parfumář Alberto Morillas ezen illat bele a legfinomabb összetevőket elérni komplex jellemző hangot, amelyben minden egyes összetevő helye van harmonikusan hangolt. Főoldal lenyűgözi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Tehetséges parfumář Alberto Morillas ezen illat bele a legfinomabb összetevőket elérni komplex jellemző hangot, amelyben minden egyes összetevő helye van harmonikusan hangolt.

Főoldal lenyűgözi a könnyedség és frissesség létre izgalmas fűszeres akkordjai calabriai bergamott és lila szirmait. Könnyű érintés itt hozza a lótusz virág és gyümölcs tone fehér lédús körte. Noble Vetiver cypriolem, hogy maguk is tudják, az eredeti érdesség enyhén füstös érintés amely finom kontraszt a tiszta hangokat fehér fák, a „olvadás” ausztrál tej akkord szantálfa és kasmír fa, amely alkalmas meleget a szíve. Rendkívül csábító és csábító harmóniája gyanta és balzsam feljegyzései benzoin, tonkabab és a tömjén kombinált meleg mézes érthetősége pézsma befejezi a húrt. Elegancia és mágikus erő, hogy a fa elemek a lenyűgöző hangok az érzékiség és a lágyság, hogy megkapjuk a teljes egyedi aláírással illata és érdekes karakter.

Azt 2010-ben indult.

Erről a szag több elmondjuk mi magazin .

Összetétel

fej

bergamot, ibolya levél, lótuszvirág, körte

szív

vetiver, cypriol, fehér fa, szantálfa, kasmír fa, borostyán

Alapillat

benzoin, tonkababból, méz, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc