Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mon Jasmin Noir - EDP

Márka: Bvlgari
A Bvlgari bemutatja a Mon Jasmin Noir  női illatát, amely meghívja Önt a rendkívüli kirándulásokból a Jasmin Noir világába. Ez az illat a legcsillogóbb jázmin virág megszemélyesítése, amely a Jasmin… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Bvlgari bemutatja a Mon Jasmin Noir  női illatát, amely meghívja Önt a rendkívüli kirándulásokból a Jasmin Noir világába. Ez az illat a legcsillogóbb jázmin virág megszemélyesítése, amely a Jasmin Noir kollekciónak szikrázó természetes árnyalatot kölcsönöz. A Mon Jasmin Noir illat főként fiatal csábító lányoknak van szánva, vagy olyan hölgyeknek, amelyek temperamentumosak. Megőrzik minden kifinomult és ellenállhatatlan szépségüket, intuitív érzékiségüket és szelíd ártatlanságukat Mindezt az érzéki játék művészetet lehetővé teszi, amelyet még megszoroz a szikrázó illatok árnyalata.

A flakon a tisztaság és nőiesség vallomása sima vonalak , gyengéd áttetszőség és játékos tükröződés segítségével. A frissesség és a stílus átlátszó üveggel párosítva harmonikus dolgot alkotnak, amely luxusos kupakkal van koronázva és rajta arany medállal, amely tiszteleg a Bvlgari híres márka szelleme előtt. A palack sima alja tiszteleg a Bvlgari ékszerház előtt, mert emlékeztet a sima csiszolt drágakövekre. 

Az illat 2011-ben került piacra

Összetétel

fej

citrus, gyöngyvirág

szív

jázmin

Alapillat

pézsma, pacsuli, cédrus, nugát

Paraméterek

Származási hely
Olasz