Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mon Jasmin Noir L´eau Exquise - EDT

Márka: Bvlgari
Bvlgari bemutatja egy másik női illat úgynevezett közép-Jasmin Noir L´eau Exquise - ez limitált alapul a klasszikus illatok Mon Jasmin Noir, de ez inkább a friss és szellős. Az elején a rejtett… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bvlgari bemutatja egy másik női illat úgynevezett közép-Jasmin Noir L´eau Exquise - ez limitált alapul a klasszikus illatok Mon Jasmin Noir, de ez inkább a friss és szellős. Az elején a rejtett grapefruit, pomelo és a mandula, a szív áll jázmin, tea és alapvetően fix illata pézsma és cédrusfa.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

grapefruit, pomelo, mandula

szív

tea, jázmin

Alapillat

cédrusfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc