Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Omnia - EDP

Márka: Bvlgari
Bvlgari Omnia szimbolizálja a tökéletes kombinációja a helyek, korok és kultúrák. Egy meglepő keveréke váratlan ízek mesterien a szaga vegyes personifikující abszolút nőiességet. Keleti fűszerek -… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bvlgari Omnia szimbolizálja a tökéletes kombinációja a helyek, korok és kultúrák. Egy meglepő keveréke váratlan ízek mesterien a szaga vegyes personifikující abszolút nőiességet. Keleti fűszerek - sáfrány, gyömbér, kardamom, fekete bors teljesítette Omnia mágia és misztérium, míg a mandarin nap ad meg frissességét. Ritka Masala tea, foglalt a szíve az illat, az ő nyomtatják ki a tömítést az Orient. Fehér csokoládé és indiai fából hoz egy kis váratlan örömöket.

Omnia illat flakon egy rendkívüli példája a modern design jelképezi, a stílus Bvlgari. Két egymást metsző kör, mint egy szimbólum a végtelenbe, kifejezetten számtalan sávok ország és a lélek, amely könyörtelenül összefonódik különböző pályák, és végül találkozik egy ideális és tökéletes pont: az epicentruma a világ - a fúziós múlt, a jelen és a jövő, jelképezi a más kultúra, a nyelv, ízek és illatok.

Összetétel

fej

mandarin, sáfrány, gyömbér, kardamom, fekete bors

szív

Masala Chai tea (szegfűszeg, fahéj, szerecsendió, indiai mandula tej), lótuszvirág

Alapillat

fehér csokoládé, indiai fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz