Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Omnia - EDP

Márka: Bvlgari Kód: pBV001
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bvlgari Omnia szimbolizálja a tökéletes kombinációja a helyek, korok és kultúrák. Egy meglepő keveréke váratlan ízek mesterien a szaga vegyes personifikující abszolút nőiességet. Keleti fűszerek - sáfrány, gyömbér, kardamom, fekete bors teljesítette Omnia mágia és misztérium, míg a mandarin nap ad meg frissességét. Ritka Masala tea, foglalt a szíve az illat, az ő nyomtatják ki a tömítést az Orient. Fehér csokoládé és indiai fából hoz egy kis váratlan örömöket.

Omnia illat flakon egy rendkívüli példája a modern design jelképezi, a stílus Bvlgari. Két egymást metsző kör, mint egy szimbólum a végtelenbe, kifejezetten számtalan sávok ország és a lélek, amely könyörtelenül összefonódik különböző pályák, és végül találkozik egy ideális és tökéletes pont: az epicentruma a világ - a fúziós múlt, a jelen és a jövő, jelképezi a más kultúra, a nyelv, ízek és illatok.

Összetétel

fej

mandarin, sáfrány, gyömbér, kardamom, fekete bors

szív

Masala Chai tea (szegfűszeg, fahéj, szerecsendió, indiai mandula tej), lótuszvirág

Alapillat

fehér csokoládé, indiai fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Márka: Bvlgari
A Bvlgari kifejezés alatt minőségi parfümökkel, és más kiegészítőkkel is találkozhatunk. Eredetileg ékszeripari vállalat volt, amely később kibővítette tevékenységét az illatanyagok területén. Manapság a társaság az ékszerekre, sálakra, kézitáskákra, szemüvegekre, órákra, és utoljára, de nem utolsósorban, parfümökre koncentrál.. 1992-ben léptek be a parfümök illatvilágába. Számos termék elnyerte az Év Legjobb Parfümjét, egy kellemes és időtlen illatot. A márka parfümös palackok tervezésekor bemutatja ékszerművészetét is.

A márka eredete

Ne tévesszen meg a félrevezető "Bulgari" márkanév. A társaságnak semmi köze nincs Bulgáriához, mert ékszerek, parfümök és divatcikkek olasz gyártója. A márkát a Sotirio Bulgari alapította Olaszországban. Sotirio a ciprusi Paramythia görög faluban született ezüstfeldolgozók családjában. Tehát gyermekkorától nagyon közel volt az ékszerekhez. Húsz éves korában Bulgari nyitotta meg saját üzletét, amely a kezdetektől nagyon sikeres volt.

Egy idő után úgy döntött, hogy Olaszországba költözik, hogy szélesebb ügyfelek körét érje el. 1884-ben Róma fővárosában telepedett le. Eleinte csak az ékszerekre összpontosított, a házakban és az utcákon kínálta. Hamarosan azonban befejezte álmát és megnyitotta saját üzletét, amelyet vezetéknevével neveztek el. Egy másik Sotirio nevű üzlet Charles Dicens régi érdekességi üzletének regénye után. Ezt az üzletet a múlt század elején újból megnyitották az olasz luxusnegyedben. Abban az időben a márka már állandó ügyfélkörrel rendelkezett, amely továbbra is növekedett. Fiai, Giorgio és Constanti, akik örökölték családi hagyományaikat, örökölték tehetségüket. Apja halála után rekonstruálták az üzletet, és helyet foglaltak el a társaságban.

A márka körözte a világot

A második világháború után a társaság Olaszországon túl terjeszkedett és ékszerüzletét nyitotta meg Párizsban, New Yorkban, Genfben és sok más országban Monte Carlo-ban. Fokozatosan bejutott gyakorlatilag az egész világon.

Később a cég kibővítette nemes és finom illatkínálatát. Bvlgari parfümök 1992-ben születtek. Először mutatták be a Bvlgari Eau Cologne au thé vert érzéki illatát. Ez egy nagyon friss illat, amelyet a zöld tea ihlette, amely szó szerint időtlen. 1997-ben a kézműves selyem sálak első gyűjteménye vált napvilágra, eredeti formájukkal. Egy évvel később más kollekciók érkeztek a pultokra, ezúttal bőr kézitáskákkal és minőségi szemüvegekkel.

A választék kiegészítéséhez 1999-ben létrehozták az ajándéktárgyak gyűjteményét. Jelenleg az ügyfelek a legkiválóbb Bvlgari termékek széles választékát Bvlgari. Az ügyfelek az üzletek által biztosított adatvédelemben kipróbálhatják az ékszereket. Érdemes megnézni a valódi bőrből készült Bvlgari kézitáskákat, amelyek eredeti kialakításukban kitűnnek.

Parfümök Bvlgari

Bár a vállalat ékszerekkel kezdte, ma ismert kivételes illataival. Mire a cég kidolgozta az első kölni zöldteát, nem tudta, milyen érdeklődésre számíthat. A Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert parfüm, amelyet eredetileg csak a társaság butikáiban adtak el, végül bekerültek az illatszerbe, majd a ma híres márka többi parfümje. Minden illatot minimalista és elegáns parfümpalackok jellemeznek, t-gyűrűs logóval a fedélen. A romantikus és érzéki illatok mindenkit meghódítanak.

Más népszerű illatanyagok közé tartozik a Bvlgari Omnia Crystalline. Ez az illat minden nőbe beleszeret, akik szeretik a finom és érzéki hangokat. A parfümöt finom és tiszta illat jellemzi, virággal telt. Ha szereti a friss indiai illatokat, akkor a Bvlgari Omnia Indian Garnet, amelyet az indiai kultúra ihlette. A férfiak számára a márka kellemes vonalat fejlesztett ki a Bvlgari fekete feketében. A fekete flakon 2014-ben indította el a keleti fűszeres illatot a férfiak számára.

A Bvlgari rajongók között szerepel a kedvenc ausztrál énekes, Kylie Minogue. Bvlgari parfüm mindenkinek tetszik.

Bvlgari
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc