Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Omnia Indiai Garnet - EDT

Márka: Bvlgari
Bvlgari Omnia Indiai Garnet másik változata gyűjteménye parfümök Bvlgari Omnia. Ahogy a neve is sugallja, illat, parfüm ihlette egzotikus India és ígér aura a nemesség és a miszticizmus. Az illat… Leírás és paraméterek

Leírás

Bvlgari Omnia Indiai Garnet másik változata gyűjteménye parfümök Bvlgari Omnia. Ahogy a neve is sugallja, illat, parfüm ihlette egzotikus India és ígér aura a nemesség és a miszticizmus.
Az illat orientális-virágos és megnyílik citrus mandarin és a narancs. Osmanthus uralja a szíve tubarózsa fekvő együtt alapján forró borostyán és a meleg fa hangok. E különleges illat által aláírt Alberto Morillas.

Úgy indult 2014-ben.

Összetétel

fej

mandarin, narancs, indiai sáfrány

szív

osmanthus, tubarózsa

Alapillat

fás jegyek, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc