Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Omnia Paraiba - EDT

Márka: Bvlgari
Omnia Paraiba éles, bátorító és varázslatos illat, amely felébreszti az érzékeit. Női parfüm Bvlgari Omnia Paraiba ihlette a brazil őserdőben, hófehér partok és az óceán. Ez virágos-gyümölcsös illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Omnia Paraiba éles, bátorító és varázslatos illat, amely felébreszti az érzékeit. Női parfüm Bvlgari Omnia Paraiba ihlette a brazil őserdőben, hófehér partok és az óceán.
Ez virágos-gyümölcsös illat, amely uralja az egzotikus hangokat. Próbáld meg egy kis ízelítőt a távoli helyekre egzotikus női illat Bvlgari Omnia Paraiba.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

maracuja, körte, Curacao, lime

szív

gardénia, maracuja

Alapillat

vetiver, kakaó

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc