Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pour Homme Soir - EDT

Márka: Bvlgari
Az érzékiség és az elegancia ellenállhatatlan keveréke jellemzi a Pour Homme Soir illatát, kiegészítve a Bvlgari férfi illatgyűjteményét. A Pour Homme Soir egy olyan emberre irányul, aki napi illatát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az érzékiség és az elegancia ellenállhatatlan keveréke jellemzi a Pour Homme Soir illatát, kiegészítve a Bvlgari férfi illatgyűjteményét. A Pour Homme Soir egy olyan emberre irányul, aki napi illatát szeretné hozzáadni az ő választása szerint, alkalmas az esti és rendkívüli pillanatokra. Ezért választja meg a megkülönböztethetetlen, de friss összetételét a félreérthetetlen Darjeeling tea bergamottal és a papirusz meglepő akcentussal. A csábító akkord meleg borostyánnyal tölti be, amely a Pour Homme Soir-t a tiszta luxus világába irányítja.

Összetétel

fej

Darjeeling tea, bergamott

szív

a papirusz akcentusa

Alapillat

ámbra

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc