Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Byzance - EDP 100 ml + tüsfürdő 250 ml + gyertya

A Byzance a Tesori d' Oriente márkától egy keleti -virágos női illat. Az összetevői közé tartozik a fahéj, mandula és mimóza, fekete rózsa, napraforgó, méz és labdanum, vanília, pézsma, agár fa,… Leírás és paraméterek

Leírás

A Byzance a Tesori d' Oriente márkától egy keleti-virágos női illat. Az összetevői közé tartozik a fahéj, mandula és mimóza, fekete rózsa, napraforgó, méz és labdanum, vanília, pézsma, agár fa, perui balzsam és a  kakaófa gyümölcse.

Az illat 2016-ban került a piacra.

Összetétel

fej

fahéj, mandula, mimóza

szív

fekete rózsa, napraforgó, méz, labdanum

Alapillat

vanília, pézsma, agar fa, Peru balzsamo,  kakaófa gyümölcse

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc