Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Catch Me - EDP

Márka: Cacharel
Catch Me egy virágos-fás illat nőknek a márka Cacharel. Az illat vizet vezettünk 2012-ben, és vett egy hely a becsület számos más illat márka Cacharel. Ha szeretne még kifejezettebb virágillatú, ez… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Catch Me egy virágos-fás illat nőknek a márka Cacharel. Az illat vizet vezettünk 2012-ben, és vett egy hely a becsület számos más illat márka Cacharel. Ha szeretne még kifejezettebb virágillatú, ez az Ön számára.

Összetétel

fej

mandarin, citrusok

szív

jázmin, narancsvirág

Alapillat

ámbra, mandula, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc