Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Encounter - EDT

Márka: Calvin Klein
2012-ben Calvin Klein bemutatta a márka a nyilvánosság titokzatos és férfias illat találkozás. Ez orientális, fás illat megnyitja a mandarin, kardamom és rum majd fokozatosan beleolvad a szív álló… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2012-ben Calvin Klein bemutatta a márka a nyilvánosság titokzatos és férfias illat találkozás. Ez orientális, fás illat megnyitja a mandarin, kardamom és rum majd fokozatosan beleolvad a szív álló pacsuli, bors, jázmin és konyak. Végén határozott illata fás pézsma együtt. Csukd be a szemed, és engedd, hogy magával ragadja a csábító illatot!

Összetétel

fej

kardamom, mandarin, rum

szív

konyak, pacsuli, bors, jázmin

Alapillat

agar fa, pézsma, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc