Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity For Men Intense - EDT

Márka: Calvin Klein
Az Eternity For Men Intense  az örök szerelem és szerelmi kapcsolatok  jelképe . Calvin Klein egyik leghíresebb terméke közé tartozik. Összetevői közé tartozik a bergamott, grapefruit, fehér bors és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Eternity For Men Intense  az örök szerelem és szerelmi kapcsolatok  jelképe. Calvin Klein egyik leghíresebb terméke közé tartozik. Összetevői közé tartozik a bergamott, grapefruit, fehér bors és fekete tea. Továbbá, az írisz, muskátli, levendula és a rebarbara bontakozik ki az illatban. A kompozíciót a  cédrus, vetiver és kasmír fa kombinációja zárja.

Összetétel

fej

bergamott, grapefruit, fehér bors, fekete tea

szív

írisz, muskátli, rebarbara, levendula

Alapillat

cédrus, vetiver, kasmír fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc