Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Euphoria - EDP - SLEVA - bez celofánu, chybí cca 2 ml

Márka: Calvin Klein
Kellemes illatok befolyásolják az érzelmeinket, és egy tükör a lélek. A világon parfümök több mint ezer éve. Emberek megvesztegette különböző illatok és Istenek, hogy imádkozzanak a bőséges termés.… Leírás és paraméterek

Leírás

Kellemes illatok befolyásolják az érzelmeinket, és egy tükör a lélek. A világon parfümök több mint ezer éve. Emberek megvesztegette különböző illatok és Istenek, hogy imádkozzanak a bőséges termés. Van egy egyedülálló lehetőség, hogy felfedezzék együtt Calvin Klein parfümök varázslatot. Gyönyörű, csábító és magabiztos nők nem nélkülözheti a megfelelő illatot. Érdekli őket, nem csak a szaga, hanem a design az üveg. Exkluzív parfümök impozáns csomag címkéjén egy sikeres nő.

Bemutatjuk a parfüm Calvin Klein Euphoria víz - csak nézd meg a stílusos ezüst doboz, amiben egy üveg inspirál, hogy soha nem látott aktivitást. Hatásos kis rózsaszín kifejezi az érzékiség és a lágyság. Ez az exkluzív illat víz tökéletes kiegészítője minden ruhát, és szexepil viselőjének.

Tisztelt hölgyeim, azt szeretné, hogy a figyelem középpontjába, és a saját parfüm víz tervezési utánzó orchidea virágzik? Nem félt kísérletezni, mert azt szeretnénk, hogy emlékezetes legyen? Tehát meg kell rendelni a parfüm Calvin Klein Euphoria vizet. Ez a csodálatos illat víz nagyon alkalmas esős és hideg, valamint a téli ruhákat, amitől magával ragadó és egyedi orientális-virágos illat. Ha keres egy jó illatot, így nincs ok arra, hogy bizalommal a megrendelést.

Összetétel

fej

gránátalma

szív

Lotus, orchidea

Alapillat

mahagóni fa ibolya, pézsma, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc