Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Euphoria Essence - EDP

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein Euphoria Essence egy virágos gyümölcsös illat nőknek, ami a kapcsoló az érzékiség és csillogó árnyalatai. Ez az ártatlan és érzéki, és tele van energiával és új kezdetek. Szaga, mint… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Calvin Klein Euphoria Essence egy virágos gyümölcsös illat nőknek, ami a kapcsoló az érzékiség és csillogó árnyalatai. Ez az ártatlan és érzéki, és tele van energiával és új kezdetek. Szaga, mint lédús gyümölcsök, virágok finom és kasmír fa. Ezt egészíti ki fűszeres jegyek fűszerek és csábító hangok fehér csokoládét.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

bors, málna, szeder

szív

jázmin, liliom, orchidea

Alapillat

fehér csokoládé, pacsuli, kasmír fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc