Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Reveal - EDP

Márka: Calvin Klein
Reveal egy új illat Calvin Klein-től. Egy érzéki és keleties illatkompozíció. O lyan nők számára készült, akik szeretik a szenvedélyes naplementét és annak melengető sugarait. A napbarnítot bőr és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Reveal egy új illat Calvin Klein-től. Egy érzéki és keleties illatkompozíció. Olyan nők számára készült, akik szeretik a szenvedélyes naplementét és annak melengető sugarait. A napbarnítot bőr és a hullámzó sós tengeri víz találkozása.

Az illatkompozíció összetételét két neves parfümőt Jean-Marc Chaillan és Bruno Jovanovic.állította össze.
Sós akkordok, fehér bors és fekete bors - ezek a parfüm fő alkotóelemei, melyeket az írisz és az ámbra egészít ki. Az illat érzékiségét a szantálfa,a  pézsma, a kasmír és a vetiver gazdag illatkompozíció adja.

A parfüm arca egy páros, melyet a holland modell Doutzen Kroes és a brit színész Charlie Hunnam alkot.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

fehér bors, fekete bors, só

szív

írisz, ámbra

Alapillat

pézsma, kasmír, szantálfa, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc