Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sheer Beauty Essence - EDT

Márka: Calvin Klein
A 2013 tavaszán jött létre illat nevezett Sheer Beauty Essence Calvin Klein. Ez az illat ihlette nőiesség és kifinomult bizalmát. Megnyitja frissítő fejillatát körte virág és a fehér barack, rózsa… Leírás és paraméterek

Leírás

A 2013 tavaszán jött létre illat nevezett Sheer Beauty Essence Calvin Klein. Ez az illat ihlette nőiesség és kifinomult bizalmát. Megnyitja frissítő fejillatát körte virág és a fehér barack, rózsa finom keverék, ritka bazsarózsa és a magnólia alkotják a szív a parfümöt. A bázist alkotja puha pézsma, krémes vanília és nyomokban bódító cédrus.

Összetétel

fej

barack, körte virág

szív

magnólia, orgona, bazsarózsa, rózsa

Alapillat

vanília, cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc