Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Truth - EDP - SLEVA - bez celofánu, chybí cca 1 ml

Márka: Calvin Klein
Az igazság illat egyedülálló szokatlan szerkezetet, amely összetételét tekintve alapvetően két különböző és megkülönböztethető akkordokat. Egyrészt akkord frissesség és gazdagságát, lédús és csábító.… Leírás és paraméterek

Leírás

Az igazság illat egyedülálló szokatlan szerkezetet, amely összetételét tekintve alapvetően két különböző és megkülönböztethető akkordokat. Egyrészt akkord frissesség és gazdagságát, lédús és csábító. Ez a két akkordok összefonódik, így mindketten úgy érzik, minden alkalommal, amikor illata egymást. Ez az illat túlmegy, amit elvár tőle. Mindig szagát, ahogy akarják, de minden illat igazság.

Összetétel

fej

lóhere, bambusz, pacsuli, vetiver

szív

bergamott, citrom

Alapillat

akác virág, liliom, bazsarózsa, szeder

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc