Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Good Girl - tělový krém

2016-ban a Carolina Herrera Good Girl nevű női illatot. Ez a keleti-virág illat elején elrejti a mandulát, a kávét, a bergamottot és a citromot, majd a virágszív kibontakozik, és a végén elvarázsolja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2016-ban a Carolina Herrera Good Girl nevű női illatot. Ez a keleti-virág illat elején elrejti a mandulát, a kávét, a bergamottot és a citromot, majd a virágszív kibontakozik, és a végén elvarázsolja egy gazdag alapanyag, amelyet kiegészít a nem olyan jellegzetes kakaó hüvely, praliné, fahéj és kasmír fa.

Összetétel

fej

mandula, kávé, bergamott, citrom

szív

jázmin, tuberózis, orris, rózsa, narancsvirág

Alapillat

tonka bab, kakaó hüvely, szantálfa, vanília, szarvasgomba, fahéj, cédrus, kasmír fa, pacsuli, borostyán, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc