Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Cartier - EDT

Márka: Cartier
Ez eau de toilette férfiaknak és nőknek a gyümölcs képzelet Cartier. Ez tiszta és értékes. Élénk és érzelmi messenger, melyek frissessége származik különleges mottója: „Légy önmagad.” Hagy egy szelíd… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ez eau de toilette férfiaknak és nőknek a gyümölcs képzelet Cartier. Ez tiszta és értékes. Élénk és érzelmi messenger, melyek frissessége származik különleges mottója: „Légy önmagad.” Hagy egy szelíd, finom és játékos úgy érzi, tükrözi a láthatatlan luxus.

Akár férfi vagy női, először ez eau de toilette az Ön számára. Ez egy láthatatlan, de érzékelhető tükrözi újdonsült szabadság, amely minden bizonnyal rejtély elegancia.

Pontosan ez az, amit Cartier kérelmek - tartósan elvonta érzi, hogy szükség van a leghidegebb után a legmelegebb. Friss Amber Wood életet ad minden csepp éppen erőteljesen, mint a régóta várt eső zuhany. Bugyborékoló mély érzékiség.

Összetétel

fej

Yuzu, bergamot, ibolya virág

szív

levendula, cédrusfa

Alapillat

pacsuli, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc