Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Panthere - EDP 50 ml + 100 ml testápoló

Márka: Cartier
A Cartier La Panthere egy női illat a 2014- es évből. A La Panthere ihletője két jel volt. A Panther a Cartier márka és a Panthere mint parfüm szimbóluma 1986-ból. A Cartier La Panthere a szabadság… Leírás és paraméterek

Leírás

A Cartier La Panthere egy női illat a 2014- es évből. A La Panthere ihletője két jel volt. A Panther a Cartier márka és a Panthere mint parfüm szimbóluma 1986-ból. A Cartier La Panthere a szabadság szimbóluma. Elegáns, független és lázadó nőt képvisel. A parfüm merész kompozícióját Mathilda Laurent készítette. Virágos parfüm egy kis édes gyümölccsel a szépséget és az egyediséget sugározza. A Gardenia modern és eredeti jelleget kölcsönöz a parfümnek.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

eper, rebarbara, aszalt gyümölcs

Szív

gardénia

Alapillat

pézsma, tölgymoha

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc