Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Cerruti 1881 Black - EDT

Márka: Cerruti Kód: pCE022
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Cerruti 1881 Black egy modern orientális-fás férfias illat. Célja nem csak a férfiak, elegáns, magabiztos, hanem bátor. Középpontjában a Cerruti 1881 Fekete fog fellebbezni marcipán és szerecsendió, alapvetően Érzed cédrus és a nemes fából.

Az illat 2006-ban indult.

Összetétel

fej

fekete bors, keserű narancs

szív

marcipán, szerecsendió

Alapillat

cédrusfa, nemes fából

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Márka: Cerruti
Company Cerruti -ben alakult 1881 Születésekor Antonio Cerruti , aki úgy döntött, hogy meghódítsa a világot a divat. Ő vezette a cég biztos kézzel, és sikerült elérni a hatalmas sikert aratott. Antonio fia, Nino vette át a családi vállalkozás a 20 éves életkor után apja halála. Ő volt a felelős minőségének javítása anyagok és teljes munkát. 1957-ben bemutatta az első férfi kollekció. Ő lett a kereskedő és a tervező egy személyben. A portfolió márkák Cerruti 1881 is egy hasonlóan érdekes ékszerek és órák .

Ön semmit többet a márkáról?

Cerruti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc