Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure Homme Sport - EDP utántöltő (3 x 20 ml)

Márka: Chanel
A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi a nap, a szél, a kusza haj gondolatát.

Összetétel

Fej

mandarin, narancs, vetiver, nerol

Szív

tonkabab, mandula, madagaszkári fekete bors

Alapillat

pézsma, borostyán, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc