Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chance - EDT - SLEVA - bez celofánu, chybí 1 ml

Márka: Chanel
Friss könnyű illat tele életerő és vitalitás. Fragrance elterjedt az egész tested, és akkor úgy érzed felmászott a réten, tele frissen nyíló virágok. Aromás borostyán, pacsuli és törékeny fehér… Leírás és paraméterek

Leírás

Friss könnyű illat tele életerő és vitalitás. Fragrance elterjedt az egész tested, és akkor úgy érzed felmászott a réten, tele frissen nyíló virágok. Aromás borostyán, pacsuli és törékeny fehér pézsma illat be az érzékiség és a nőies izgató. Finoman érzéki illat fokozatosan szabadul fel, és lepni a változékonyság.

Összetétel

fej

jácint, fehér bors

szív

jázmin, vetiver

Alapillat

írisz, ámbra, pacsuli, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc