Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nem. 19 - EDP

Márka: Chanel
A zöld, fehér virágok és a fa gyönge és meglepő kombinációja a 19 különösen értékelik a nők csábító bájjal, innovatív és optimista nők. A nerol és a zöld hangok aromája a bergamottal együtt otthon… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A zöld, fehér virágok és a fa gyönge és meglepő kombinációja a 19 különösen értékelik a nők csábító bájjal, innovatív és optimista nők. A nerol és a zöld hangok aromája a bergamottal együtt otthon érezheti magát. Rózsák, íriszek és jázmin a szívben, nárciszokkal együtt. Ez az eredeti illat egzotikus szantálfa, bőr, vetiver és tölgymoha vége.

Az illat 1970-ben indult.

Összetétel

fej

nerol, bergamot, zöld jegyzetek

szív

írisz, rózsa, nárcisz, gyöngyvirág

Alapillat

bőr, szantálfa, vetiver, moha

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc