Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

No. 5 L´Eau - tusfürdő

Márka: Chanel
Frissesség, eredetiség, szabadság, könnyelműség, szenvedély - ezeket rejti magában a Chanel No. illat összetevőivel. Ez a virágos-aldehid minden olyan lánynak és nőnek szól, akik imádják az eredeti,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Frissesség, eredetiség, szabadság, könnyelműség, szenvedély - ezeket rejti magában a Chanel No. illat összetevőivel. Ez a virágos-aldehid minden olyan lánynak és nőnek szól, akik imádják az eredeti, frissességgel teli illatokat. Az illat arca Lily-Rose Depp.

Az illat 2016-ban került a piacra.

Összetétel

Fej

lime, bergamot, aldehidek, neroli, mandarin, narancs, citrom

Szív

ilang-ilang, jázmin, rózsa

Alapillat

írisz gyökér, vanília, fehér pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc