Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cheap & Chic Chic Petals - EDT

Márka: Moschino
A Cheap & Chic Chic Petals EDT a Moschino  márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amelyet Guillaume Flavigny parfümtervező hozott létre. Engedje magát elvarázsolni az egzotikus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Cheap & Chic Chic Petals EDT a Moschino  márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amelyet Guillaume Flavigny parfümtervező hozott létre. Engedje magát elvarázsolni az egzotikus virágok és gyümölcsök mámorító illatával.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

eper, gyömbér, gránátalma

szív

liliom, gardénia, orchidea

Alapillat

pézsma, írisz, hinoki fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc