Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chloé 2015 - EDT

Márka: Chloé
2015-ben a Chloé márka bemutatta a Chloé 2015 kölnivizet, ami a kompozícióban különbözik a klasszikus Chloé kölniviztől. A fejillatot a citrom, bergamott és magnólia keveréke mutatja be, amelyet… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

2015-ben a Chloé márka bemutatta a Chloé 2015 kölnivizet, ami a kompozícióban különbözik a klasszikus Chloé kölniviztől. A fejillatot a citrom, bergamott és magnólia keveréke mutatja be, amelyet virágos szívillat követ. Az alapillatban pézsma és pamut kombinációja simogatja - engedje magát elvarázsolni ezzel az illattal.

Összetétel

fej

citrom, bergamot, magnólia

szív

rózsa, gardénia, fehér rózsa

Alapillat

pézsma, pamut

Paraméterek

Származási hely
Francia