Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chloé - EDP

Márka: Chloé
A Chloé kifejezi a Chloé-hölgyek kreatív és magabiztos egyéniségét. Ez a friss és nagyon nőies illat  a szabadszellemet jeleníti meg, melynek  kíváló, veleszületett divat- és stílusérzéke van.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

A Chloé kifejezi a Chloé-hölgyek kreatív és magabiztos egyéniségét. Ez a friss és nagyon nőies illat  a szabadszellemet jeleníti meg, melynek  kíváló, veleszületett divat- és stílusérzéke van. Hasonló képpen, mint ahogy a Chloé ügyesen játszik a nőiességggel, most a hagyományos rózsás illatát hívta segítségül és kifinomult pontossággal átalakítja egy élettel teli illattá. A tisztaság és melegség, valamint a játékosság és a lelkesedés egyidejű értelmezése.

Összetétel

fej

licsi, frézia, bazsarózsa

szív

gyöngyvirág, magnólia, rózsa

Alapillat

ámbra, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc