Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Love Story Eau Sensuelle - EDP

Márka: Chloé
Romantikus, buja, érzéki, mint egy illat, Love Story Eau Sensuelle Chloé. Szembenézni parfüm f rancouzská színésznő Clémence Poésy pontosan leírják parfümös üveg, amely egy könnyű hang és a korall… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Romantikus, buja, érzéki, mint egy illat, Love Story Eau Sensuelle Chloé. Szembenézni parfüm f rancouzská színésznő Clémence Poésy pontosan leírják parfümös üveg, amely egy könnyű hang és a korall érzékien felfedi a töltelék. Az illat áll citrom, yuzu, körte, narancsvirág, golgotavirág, napraforgó, cédrusfa, ámbra, pézsma és szantálfa.

A parfüm kell minden érzéki nő.

A parfüm indult 2017-ben.

Összetétel

fej

citrom, yuzu, körte, narancsvirág

szív

Golgotavirág, napraforgó

Alapillat

cédrus, Yantra, pézsma, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc