Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Love Story - EDT

Márka: Chloé
Love Story Eau de Toilette - a Chloé márkacsalád virágos illata érzéki nőknek. Az illatot 2016-ban alkották meg és két évvel a Love Story parfüm megszületését követően került bemutatásra. Hagyja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Love Story Eau de Toilette - a Chloé márkacsalád virágos illata érzéki nőknek. Az illatot 2016-ban alkották meg és két évvel a Love Story parfüm megszületését követően került bemutatásra. Hagyja magát elvarázsolni a gyengéd illatkompozíció bódító illatával!

Összetétel

fej

narancsvirág

szív

szilvavirág

Alapillat

vizitorma
 

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc